Onze cultuur

Bij Marpower maken we hoogwaardige emissie verlagende producten, met de beste service.
En dit doen we samen. Met ons getalenteerde team van engineers, coördinators, technici en automation experts help je innovatie en duurzame oplossingen te creëren. Ook krijg je voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Als jij ook deze koers wilt varen, ben je bij ons het juiste adres.

Missie, visie en waarden

Missie, visie en waarden

Het is onze missie om met innovatieve producten bij te dragen aan het verlagen van de ecologische footprint binnen de maritieme industrie. Dit doen we met enthousiaste teams die elkaar stimuleren om complexe uitdagingen aan te gaan en klanten een feilloze ervaring op zee te bieden.

Spreekt jou dit aan en wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures en draag bij aan het versterken van onze missie.

“Wees leergierig. Toon initiatief en stel doelen voor jezelf. Die houden je scherp, gemotiveerd en zorgen ervoor dat je je blijft ontwikkelen.”

Ontwikkel jezelf verder

Ben jij leergierig en heb je een passie voor engineering bij schepen en jachten? Dan zit je bij ons goed! Je doet hier namelijk veel praktijkervaring op en krijgt via persoonlijke ontwikkeling de ruimte om door te leren. Ook krijg je de kans om je kennis via onze traineeships verder uit te breiden.

Onze medewerkers delen op deze website hun ervaringen van het doorleren bij Marpower. Zo kreeg Dennis de kans om aan de slag te gaan bij meerdere afdelingen in verschillende functies. Zo ontdekte hij wat hij leuk vindt en waar hij goed in is.

Ontwikkel jezelf verder

Neem contact op

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een vraag over één van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op!
We helpen je graag verder.

Neem contact op