Over Marpower

Bij Marpower ontwikkelen we onze eigen elektronica, frequentieomvormers, energie management systemen en software.

Het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten en systemen zit in ons DNA. Persoonlijke groei en op een goede manier uitgedaagd worden zijn belangrijke voorwaarden voor ons.

Marpower levert geautomatiseerde elektronische vermogensomzetters die bijdragen aan het verlagen van emissies.

Over Marpower

Missie, visie en waarden

Marpower maakt geautomatiseerde elektronische vermogensomzetters die bijdragen aan de energietransitie en het verlagen van de CO2-footprint. Dit zijn producten en systemen met vermogenselektronica die door slimme software zuiniger, bewezen bedrijfsvriendelijker en beter zijn.

We doen dit met een sterk team van vakkundige engineers en bevlogen creatievelingen. Het stimuleren van innovatie en persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop.

Wat kun je van ons verwachten?

Uitdagende projecten

We dagen elkaar uit, onderzoeken en innoveren. Samen met een sterk team bedenk je creatieve en duurzame oplossingen.

Veel afwisseling

Wil je de mooiste plekken van de wereld zien, complexe systemen ontwerpen of een mooie mix daarvan? Marpower niedt de uitdaging en de afwisseling die bij jou past.

Doorgroeimogelijkheden

Er zijn meer dan voldoende manieren om jezelf bij ons te ontwikkelen. Dit kan via traineeships, opleidingen, andere functies en rollen

Een goed salaris

Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en een bovengemiddeld aantal vrije dagen.

Historie

Bij Marpower hebben we een schat aan ervaring. Als onderdeel van Eekels zijn we al meer dan 100 jaar actief in de Marine en Offshore. Een stevig fundament van een degelijke en stabiele onderneming. De combinatie van de ervaring van een gerespecteerde leverancier van scheepsinstallaties en de gedrevenheid van een groep creatieve technische ontwikkelaars past perfect bij elkaar.

Wij zetten onze klanten op de eerste plaats, vinden techniek leuk en varen daarbij op onze verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en gedrevenheid om verantwoord te ondernemen naar mens en milieu. Zo kiezen we altijd voor de beste oplossing en weten we hoe het werkt in de internationale markt.

Quote Dennis

Voordat we het opleveren aan de klant testen we het in open water. Het geeft heel veel voldoening om te zien hoe je werk in de praktijk functioneert.

Alexis Henao

Software Engineer

Neem contact op

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een vraag over één van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op!
We helpen je graag verder.

Neem contact op